Kanoverhuur Vathorst
Een wereld van verschil tussen geweldige architectuur en een prachtige natuur

OVER KANOVERHUUR VATHORST

Kom Kanoën of kajakken in Amersfoort Vathorst. Kanoverhuur Vathorst biedt een heerlijk kano-avontuur in zowel een stadse als natuur(lijke) omgeving. Dichtbij de prachtige flora en fauna van de Arkemheen Polder en gelegen aan de noordelijke rand van de middeleeuwse stad Amersfoort, heeft Vathorst zowel voor de architectuur- als de natuurliefhebber genoeg in petto. De combinatie van een rijke historie, unieke natuur en moderne grachtenpanden maken deze wijk immens populair bij bewoners en bezoekers.
Met een van onze stabiele en comfortabele kajaks of Canadese kano heb je gegarandeerd een uniek dagje uit!


ONZE KAJAKS EN KANO

We hebben voor iedere wens wel iets in petto. Een ranke en snelle één persoons kajak, een paar tweepersoons kayaks en een stabiele en ruime familiekano waar je gemakkelijk met twee volwassenen en twee (kleine) kinderen in past. Uiteraard krijg je daarbij een paar goede peddels bij. Om je spullen droog te houden kun je een waterdicht tonnetje bij ons huren, zodat je tijdens het kanovaren geen zorgen hoeft te maken om je waardevolle spullen zoals sleutels of telefoons. Voor de route kun je gratis een vaarkaart van Amersfoort Vathorst mee krijgen. Hierop staan leuke bezienswaardigheden langs de route.1 persoons Kajak


Eenpersoons Kajak 

Onze Rainbow Oasis 430 is een zeer stabiele kajak, gemakkelijk in gebruik en uitstekend geschikt voor een dagtrip op het water van de Laak.  Hij is geschikt voor mensen met weinig tot geen ervaring, maar zal ook de ervaren kajakker niet teleurstellen. De kajak heeft een instelbare comfortabele zitting en voetsteunen om goed kracht te kunnen zetten en stabiel te blijven.  

Deze kayak is door de smalle instap niet geschikt voor lange en zwaardere personen. Tweepersoons Kajak

Onze WAVEsport Vista 485 is een snelle en efficiënte tweepersoons kajak met een zogenaamde "open cockpit". Dat zorgt ervoor dat er ruim voldoende ruimte is voor twee volwassenen. Deze populaire tweepersoons kajak laat zich gemakkelijk sturen en combineert stabiliteit met snelheid. En achterin kun je ook nog eenvoudig jouw bagage of een tonnetje plaatsen.


Canadese kano


Canadese kano

Onze Pelican 14.6DLX heeft twee comfortabele stoelen met rugleuning. En een een derde zitplaats bovenop het ingebouwde koelvak (deze zitting is alleen geschikt voor kinderen). Een paar stevige handvatten helpen je de kano eenvoudig in en uit het water te krijgen. En door het robuuste RAM-X™ materiaal is deze kano ook nog eens heel stevig.

Met deze kano is er ruimte genoeg voor een gezin met kleine kinderen en/of vismateriaal. 

TARIEVEN KANOVERHUUR

 

Eénpersoons kajak

Eén uur € 10,-

Twee uur € 15,-

Ieder volgend uur € 5,-

Hele dag € 39,-

Tweepersoons kajak

Eén uur € 13,-
Twee uur € 20,-
Ieder volgend uur € 6,-
Hele dag € 48,-

Canadese kano

Eén uur € 16,-
Twee uur € 25,-
Ieder volgend uur € 7,-
Hele dag € 59,-


Ben je eruit welke kano of kajak je schikt? Reserveer via de button hieronder of neem een kijkje bij onze voorbeeldroutes!


BOEK ONLINE
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram