Bezoekadres

Wij zijn gevestigd aan de Markenhaven, en hebben een eigen steiger om comfortabel op te stappen!

Markenhaven 56
3826AC AMERSFOORT VATHORST
tel.: +31 6 43850710
e-mail: isabella@kanoverhuurvathorst.nl


Openingstijden

Ons seizoen loopt van 1 april tot 31 oktober.

Open op vrijdag t/m zondag: 9:00 - 21:00

Op feestdagen zijn wij ook geopend.Wanneer er op openingsdagen geen tijden online te selecteren zijn, zijn alle kano's verhuurd.


Van 1 november t/m 31 maart zijn wij gesloten.

Hoe kom je er

Omdat we in een stad gevestigd zijn is er beperkte parkeerruimte. We kunnen niet garanderen dat er altijd vrije parkeerplaatsen direct bij onze locatie zijn, maar de kans is groot dat je binnen 100 meter een plekje vindt. En het mooie is: parkeren is gratis! We nodigen iedereen uit om toch zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen.

Met de auto

Amersfoort Vathorst is uitstekend te bereiken via de A28 (afslag 8A, Amersfoort Vathorst) en de A1 (afslag 13, Amersfoort Noord). Volg de borden naar Vathorst en volg de rondweg tot aan rotonde #7. Sla af en volg de weg nog zo'n 300 meter. Google Maps helpt je bij ons te komen.

Met de trein

Vanaf Amersfoort Centraal Station, neem de sprinter naar Amersfoort Vathorst. Vanaf het station is het 700 meter lopen naar onze locatie. Plan je reis op de NS website.

Met de bus

Neem vanaf Amersfoort Centraal Station: bus 3, 5 of 7 en stap uit op halte Damespolder. Vanaf daar is het nog 300 meter naar ons steiger. Je kunt je reis plannen met OV9292 of met Syntus.

Contact

Jouw naam  
Jouw e-mail  
Jouw telefoonnummer  
Jouw vraag